Patrick

Onze scouts

Patrick Legrand (°1958)


Interesse in paarden is er bij mij altijd al geweest, van kindsbeen af. Het heeft wel tot mijn 40° geduurd vooraleer ik uiteindelijk mijn eerste stappen als ruiter heb gezet.


Van bij de start was het voor mij duidelijk. Een goede communicatie tussen paard en ruiter is de basis van wederzijds vertrouwen om dan verder te evolueren tot een goed duo.


Als we met onze ATR-vereniging ritten organiseren dan is het belangrijk dat de duo's paard-ruiter een goed team vormen zodat de verschillende teams een leuke ervaring kunnen delen in een paardvriendelijke omgeving. Op die basis is er niets zo leuk dan met gelijkgezinde ruiters samen op stap te gaan.


Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar ritten van 30 a 40 km in de natuur. Dit kunnen de Meerdaalse bossen, Grenspark Kalmthoutse Heide (met vertrek in Berendrecht - mijn habitat), Ardennen, Eifel, ... zijn.


Van de deelnemende ruiters wordt enkel verwacht dat zij de verschillende gangen met hun paard beheersen. Het tempo wordt in onderling overleg bepaald zodat iedereen kan genieten en dat we maken dat we veilig onze bestemming bereiken.


Je mag mij altijd contacteren om samen ergens een ritje te maken in het groen.


mail: Patrick


ATR - Antwerpse Trekruiters