Het bestuur.


 - Voorzitter -

Deckers Cel

Gsm: 0479/62.17.56
E-mail: Cel Deckers - Ondervoorzitter -
Baelden Guy

Gsm: 0495/238.209
E-mail: Guy Baelden


 


 - Secretariaat -
Vanhole Chris

Gsm: 0495/870.149
E-mail: Chris Vanhole.


 

 - Penningmeester -
Smans Marc

Gsm: 0476/88.55.16
E-mail: Marc Smans - Bestuurslid -
  Bayet Corinne

Gsm: 0474/788066
E-mail: Corinne Bayet


   

Antwerpse trekruitersZoals onze naam zegt "Antwerpse trekruiters", afgekort A.T.R., ligt de nadruk op het maken van een- en meerdaagse tochten in de vrije natuur op een rustige, veilige manier in een familiale sfeer. Hiermee bedoel ik dat iedereen kan meerijden op onze tochten: jeugd, volwassenen, minder ervaren ruiters en ook jonge paarden. We hebben allemaal ergens moeten beginnen buiten rijden en waren toen blij dat er voor onze speciale situatie begrip werd getoond. Laten we dat nu ook doen voor de anderen.

Het tempo wordt steeds bepaald door de ervaring van de groep en groepsleider. Wie eens wil doorgaan kan, binnen de club, altijd een afspraak maken om een tocht te maken met ervaren ruiters. Wanneer we echter in een groep van 10 of meer ruiters rijden komt de veiligheid op de eerste plaats. Iedere vorm van competitie- of prestatiedrang wordt, voor ieders veiligheid, geweerd. Dit idee wordt enkele jaren door ons toegepast en is zowat ons kwaliteitslabel geworden. Het heeft ons zeker geen windeieren gelegd. Onze club doet het goed. Het bewijs hiervan is het steeds groeiend ledental en verder de reacties van de deelnemende leden.

Om de individueel ingestelde ruiters, die recreatie rijden, te organiseren op federaal vlak, is onze club aangesloten bij de "Vlaamse vereniging voor ruitertoerisme" afgekort VVR. De ruiters die geregeld paardrijden, hoef ik niet te overtuigen, dat het tijd is om onze ruiterpaden te verdedigen. Dit kan alleen op Federaal vlak als je spreekt namens een groep. In april 2005 is VVR samen gegaan met de LRV om nog meer invloed te kunnen uitoefenen. Dus nu vormt de VVR de recreatieve tak binnen de LRV.

Het hoofddoel van de LRV. is het ruitertoerisme te paard en met de koets te promoten. Dit gebeurt vooral door het inrichten van allerlei activiteiten, wandelingen en trektochten, voornamelijk door de verschillende regionale hippo clubs, zoals ATR. Verder houden we ons ook bezig met de problematiek van de ruiterpaden en hebben we een cartografische dienst waar de leden stafkaarten kunnen bestellen en laten traceren. Wij kunnen onze leden dus wel aan nuttige adressen helpen, of raad geven bij het uitstippelen van een trektocht. Wij zijn echter geen reisbureau met pasklare vakanties.

L.R.V. en A.T.R.

Activiteiten A.T.R. zijn tochten georganiseerd door de A.T.R. en worden op de activiteitenkalender gezet van de V.V.R. Alle leden van de andere regionale clubs kunnen hieraan deelnemen, maar de organisatie is in onze handen. Omgekeerd kunnen de A.T.R. leden, individueel of in A.T.R. clubverband, deelnemen aan alle activiteiten ingericht door andere regionale clubs binnen de V.V.R..

Dirk van den Bosch,

Voorzitter   

____________________________________________________________________________________

Lid worden


Het is zeer eenvoudig om lid te worden van ATR. Ofwel vraag je een inschrijvingsformulier aan uw gids tijdens een van onze activiteiten, ofwel download je onderstaand inschrijvingsformulier.
Vul het dan helemaal correct in, handteken en stuur het door naar ons
secretariaat : Schaatsbergen 20 – 2250 Olen.

Uiteraard mag je niet vergeten om je lidgeld plus eventueel andere kosten te storten op
onze rekening 733-0113990-45
( IBAN: BE44 7330 1139 9045 - BIC code : KREDBEBB )
op naam van 'ATR VZW - Antwerpse Trekruiters VZW'.

Vergeet in je mededeling niet om te vermelden voor wie je juist betaald hebt en waarvoor je betaalt. We krijgen meerdere betalingen op onze rekening en anders wordt het wel heel onoverzichtelijk.

Download hier het inschrijvingsformulier, print het af en stuur het ingevuld en gehandtekend naar ons secretariaat. Je kan met een inschrijvingsformulier maar 1 persoon inschrijven. Gebruik voor elke persoon dus een nieuw formulier en laat elke persoon afzonderlijk zijn/haar formulier ondertekenen.

Het huishoudelijk reglement kan je hier nalezen.________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 - Het webteam -
 
- Webmaster -
& Bestuurslid
Vandergucht Michel

Gsm: 0478/468.505
E-mail: Michel Vandergucht

 


Deckers Cel

Gsm: 0479/62.17.56
E-mail: Cel Deckers