In "den Inslag " startten we onze Nieuwjaarsreceptie met een heerlijk ontbijt zoals we dit dan ook gewoon zijn.
Het was een blij weerzien van onze vrienden  en we mochten ook verschillende nieuwe leden verwelkomen.

Met zo een grote opkomst was het er duidelijk aan te zien dat men bij de ATR staat te trappelen om aan het nieuwe ruiterseizoen te beginnen.
2017 was een leuk jaar. Dankzij heel wat initiatieven en ideĆ«en van de leden komen we aan een goed gevulde agenda  voor 2018. Bekijk verder  er zitten voor iedereen wel toffe activiteiten tussen.
Met spijt in het hart nemen we afscheid  van onze voorzitter  Dirk Van den Bosch, die er voor gekozen heeft het wat kalmer aan te doen, om familiale redenen .
Wij danken hem voor het prachtig werk dat hij de voorbije jaren heeft geleverd.
Als voorzitter gaan we je missen Dirk maar we zijn wel heel gelukkig dat je als gids de ATR trouw blijft, met heel wat leuke ritten in het vooruitzicht, vooral de fenomenale Eifel-ritten worden zeer gesmaakt.
Gelukkig heeft Cel Deckers het vaandel als voorzitter overgenomen. Met zijn jaren aan ervaring en kennis mogen we weer op onze twee oren slapen.
Samen met de andere bestuursleden zullen de nieuwkomers Michel Vandergucht en Corinne Bayet hun steentje proberen bij te dragen en ervoor te zorgen dat er nog vele mooie avonturen mogen volgen.
Corinne Bayet